Prisgaranti

Vi levere altid SMS beskerder til minimum samme pris som din nuværende danske leverandør, lav pristjek.

Valgfri afsender

Du vælger selv afsenderen på dine beskeder så det altid ser professionelt ud når beskederne modtages.

Flere ruter

Vi levere altid din besked via den bedste rute, dog kan der være fejl hvorfor vi automatisk ruter din besked via alternative ruter.


SMS sender

Med BulkSMS får du adgang til mange online funktioner som alle integrere med hinanden og med mulighed for at integrere med dine eksisterende systemer, her under kan du læse lidt om nogle af funktionerne.

Den vigtigste adgang til integration til BulkSMS vil dog i mange tilfælde være muligheden for at afsende SMS beskeder fra ens eget system, dette kan gøres via BulkSMS HTTP API der benyttes til afsendelse af enkelte eller grupper af beskeder. API'et er enkelt at integrere og er opbygget med kryptering så sikkerheden er i top.

Alle afsendte beskeder routes direkte videre fra BulkSMS, fejler en levering til et teleselskabet udføres der helt automatisk failover til andre router gennem telenettet. I tilfælde hvor modtagere har deaktiveret modtagelse af contentbeskeder vil BulkSMS også kunne tilbyde en consumer til consumer route.

Muligheder med BulkSMS sender

Online administrationssystem til SMS og email gateway

Online administrationssystem

Alle funktioner i BulkSMS er opbygget omkring en fælles kerne hvor alt kan administreres fra et sted, enkelt og nemt. Du kan læse mere om nogle af funktionerne her.

SMS Kundekartotek

SMS Kundeklub

SMS kundeklubben er et kartotek hvor du kan oprette/opsamle medlemmer som du ønsker at sende SMS beskeder til. Medlemmerne kan segmenteres i valgfrie grupper ud fra ønskede kriterier.

Statistik over SMS afsendelser via gatewayen

Statistik

Efter en afsendelse via kundeklubben eller via API kan du se om beskederne er leveret til modtageren, om det brugte nummer er udgået. Du kan lave udtræk på forskellige datoer og få en statistik over dine udsendelser.

API til kundeklubbens kartotek

Kundeklub API

Med kundeklub API kan du indsætte et lille sykke kode på din hjemmeside så besøgende automatisk kan tilmelde sig din kundeklub, herved slipper du for at indtaste navne og numre, lave flyers mm. alt sker helt automatisk.

Hurtig og direkte levering af SMS beskeder

Strakslevering

Vores system understøtter strakslevering af sms beskeder, til alle dine modtagere således de alle vil modtage sms'erne på samme tid. Der er ikke mulighed for kø i BulkSMS systemer.(Vi kan ikke garantere leveringstiden på de enkelte netværk, men leveringen til teleselskabet sker straks)

API til afsendelse af SMS beskeder

API til smsafsendelse

SMS gatewayen er opbygget over et API der giver dig mulighed for at implementere BulkSMS SMS service i dine eksisterende eller nye systemer. Du kan således bruge SMS senderen til specialbygget løsninger lige efter dit ønske.

Modtag statusrapporter ved levering af beskeder

Statusrapporter

Vores system håndtere automatisk levering af statusrapporter via API. Rapporter leveres umiddelbart efter en besked er afsendt.